Wasbare luier optrekbroekje en overbroekje

Met een dreumes moet je vaak wat sneller zijn met het verschonen omdat de meeste niet meer stil willen liggen. Een wasbare luier overbroekje die je als optrekbroekje kan aantrekken scheelt veel frustraties.

Lulu nature boxer

Het was tijd voor een grotere maat boxer overbroekje voor onze dochter. Inmiddels is ze een erg bewegelijke dreumes die met verschonen niet stil wilt liggen. Trappelen, luier weg trekken, omdraaien, het is soms een hele uitdaging om haar te verschonen. In het begin gaat het meestal wel, maar hoe langer het duurt hoe onrustiger ze is. Het leek mij handig om de boxer te kunnen blijven gebruiken, twee delige luiers absorberen voor Lotte nu eenmaal het beste. Ze heeft het inmiddels ook voorelkaar om de wasbare luiers met klittenband zelf los te maken. Een overbroekje met drukknopen krijgt ze nog niet los. Iets dat je snel kan aantrekken en dat Lotte zelf niet open kan maken is ideaal en dit is precies waar de Lulu nature boxer aan voldoet.

Optrekbroekje

Je kan de Lulu nature boxer als een gewoon overbroekje aantrekken doormiddel van het openen en sluiten van de drukknopen en je kan de boxer aantrekken als een optrekbroekje zonder hem verder open te hoeven maken. Zodra ik de basis wasbare luier bij Lotte aan heb gedaan trek ik de boxer er overheen.

Makkelijk

Het is ideaal en makkelijk dat je bij dit type overbroekje niet hoeft op te letten of alles van de basis luier wel goed onder het overbroekje zit en nergens uit steekt. Je kan het eigenlijk niet fout doen bij de boxer, hierdoor heb je ook minder kans op lekkage.

Wasbare luiers huren

Ik heb dit optrekbroekje net als de maat hiervoor via De groene billenbode. Via de website kan je wasbare luiers kopen of wasbare luier pakketten huren. Huren via de luierotheek is een ideale manier om te ontdekken of wasbare luiers ook iets voor jou is.

{ Deze blog is een samenwerking }

Volg mij op InstagramFacebook en Youtube om te zien wat wij allemaal doen.

guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Laat jij een reactie achter?x