We love the planet natuurlijke deodorant

Natuurlijke Deodorant die werkt

Ik kan heel kort en krachtig zijn over de natuurlijke deodorant van We love the planet.
Het is een natuurlijke deodorant die werkt!

Geen zweetlucht

In mijn zoektocht naar een fijne natuurlijke deodorant heeft het een tijdje geduurd voordat ik
er eentje vond die ervoor zorgde dat ik geen zweetlucht kreeg.
Wat totaal niet werkt bij mij is bijvoorbeeld Salt of the Earth en Do2.
Op zich is zweten niet zo erg, dus daarom hoef ik niet een anti transparant te hebben.
Zolang er maar geen zweetlucht ontstaat vind ik het allemaal prima.
De deodorant van We love the planet werkt goed tegen zweetluchtjes.

Goed getest

Als ik producten uit probeer dan geeft ik het altijd zeker een maand de tijd om te ervaren
hoe het werkt, verspilling houd ik ook niet van dus de Salt of the Earth heb ik helemaal
op gebruikt, ook al werkt het niet goed.
De deo in een blikje van We love the planet mocht ik proberen van de Oermensjes webshop.
Oermensjes is een webshop met ” groene producten ”  van speelgoed tot verzorgingsproducten.
De deo heb ik mee genomen op vakantie naar Japan, een reis die zeker wel wat zweten te weeg zou brengen.
Vliegen met een kleuter kan soms even spannend zijn en in Japan was de gemiddelde temperatuur 21 graden.
Heerlijk weer, waarbij we veel dag uitjes hebben gedaan.

Blij verrast, het werkt echt!

Na alle deodorants die niet goed werkte was ik sceptisch over deze natuurlijke deodorant die je moet smeren.
Vol moed smeerde ik het onder mijn oksels, dit gaat heel gemakkelijk, met mijn vinger knokkel haal ik een
beetje uit het potje ( ik heb lange nagels waar het anders onder gaat zitten ).
De deo smeert heel gemakkelijk uit, je voelt iets de structuur, maar die smelt al heel snel weg in de huid.
Hij ruikt lekker fris.
Het potje kon gemakkelijk mee in de handbagage, ik verwachte nog wel eens extra te moeten
smeren tijdens de 11 uur durende vlucht en in totaal 6 uur extra reis en wacht tijd.
Maar dit bleek totaal niet nodig te zijn, eenmaal in ons hotel in Osaka , Japan rook ik nog steeds fris!

We love the planet natuurlijke deodorant

 

Voor gevoelige huid

Mijn huid is vrij gevoelig en met andere deo’s heb ik vaak dat het wat prikt, maar daar
had ik bij deze totaal geen last van. Ik ben altijd wel voorzichtig met (natuurlijke) parfums,
maar dat gaat bij deze ook prima.

 

Lief voor de aarde

Naast dat de deo lief voor je huid is, is deze ook lief voor de aarde.
De ingrediënten zijn biologisch , het blikje gaat lang mee ( ongeveer 2 / 3 maanden )
en de verpakking is goed recyclebaar.

 

Ook proberen? Doe mee aan de WIN ACTIE!

Ik mag 1 blikje weg geven.

Hoe doe je mee aan de Win actie?

Reageer met de geur die jij graag wilt winnen hier bij de Blog , Facebook en/of Instagram :
(elke reactie op een andere plek is een extra win kans, succes )
Zorg er ook voor dat als je reageert op Social media dat je de pagina ook volgt.

  • Sweet Serenity –  subtiele geur van rozenolie met honing en zachte kruiden.
  • Forever Fresh –  verfrissende geur van pure citrus fruitoliën en kruiden.
  • Lovely Lavender – mooie geur van een boeket wild gekweekte lavendel.
  • Mighty Mint – opwekkende geur van mint en geurige rozemarijn.
  • Original Orange – onweerstaanbare intense geur van pure olie van Spaanse mandarijn
  • So Sensitive – speciaal voor de gevoelige huid. Rustgevende geur van kokosnoot


Het zou ook heel lief zijn als je Oermensjes een bezoekje brengt en de pagina liked !
Facebook & Instagram.

{De winnaar zal Woensdag 16 Mei bekend gemaakt worden op Facebook}


( Ik heb Oermensjes zelf benaderd voor een samenwerking )

 

 

 

guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Kuipers
Esther Kuipers
4 jaren geleden

Wat leuk! Ik ben zelf ook fan van We Love The Planet, maar heb alleen nog maar de Original Orange gehad (heel tevreden over). Ik zou dit keer gaan voor de Forever Fresh!

Anneke
Anneke
4 jaren geleden

Super leuke winactie!! Ik heb op het KiiNDfestival voor het eerst kennis gemaakt met we love the planeten deo en daar 1 blikje gekocht van de geur forever fresh! Stiekem wilde ik heel graag mighty mint kopen maar daarvoor was ik te laat dus ik maak graag kans op een potje Mighty mint deo!!

Fiona
Fiona
4 jaren geleden

Leuke review! Ik ben heel benieuwd naar de mighty mint.

Nancy van der kamp
Nancy van der kamp
4 jaren geleden

Ik ga voor so sensitive , dat lijkt me wel wat

Vanessa H
Vanessa H
4 jaren geleden

Ik ben erg benieuwd naar deze deo!
Kokosnoot (so sensitive) klinkt heerlijk,maar ik zou denk ik toch voor de zomer “lovely lavender” kiezen. Dat werkt misschien gelijk tegen muggen 😉

Charlotte
Charlotte
4 jaren geleden

Forever fresh

Fleur
4 jaren geleden

Ik ben fan en doe graag mee voor een blikje Sweet serenity

Marian Zw
Marian Zw
4 jaren geleden

Mint is een van mijn favoriete geuren maar als deo twijfel ik daarover, ik zou voor deze actie graag de lovely lavender proberen

Andrea
Andrea
4 jaren geleden

Drama hier, ik zweet zo erg. Was gisteren avond gaan googlen wat de mogelijkheden zijn, ik heb zo’n hekel aan die zweetlucht. Ik schaamde me rot gisteren op mijn werk. zou graag deze deo eens willen proberen. Graag de geur so sensitieve.

Andrea
Andrea
4 jaren geleden

Zou graag de so sensitieve willen proberen. Zweet zo erg dat ik me gisteren schaamde op mijn werk. Gewone deo helpt niet, dus ben op zoek naar een goede deo.

carolien
carolien
4 jaren geleden

Zou graag Sweet Serenity wel willen proberen. Tot nu toe houdt de prijs me tegen. Als ik nou zeker weet dat het werkt en niet binnen 2 weken leeg is, tja dan ik het een ander verhaal. Okee, nieuwsgierig ben ik wel.

Femke Dijkman
Femke Dijkman
4 jaren geleden

Wauw! Dat klinkt goed!
Ik zou graag een potje Lovely lavender winnen om uit te proberen!
Groetjes, Femke

Gerlof de vries
Gerlof de vries
4 jaren geleden

Ik zou graag so sensetive willen proberen. Ik ben helaas een boven gemiddelde zweter en ben ook al tijdje zoekende naar een goede gezonde deo. Ik ben alleen wel beneiuwd of deze niet plakkerig is. Of heb ik daar overheen gelezen??

Diane Dorland
Diane Dorland
4 jaren geleden

Ik zou graag de sweet serenity willen proberen. Klinkt als een heerlijke geur!

Aline
Aline
4 jaren geleden

Leuke actie! Ik heb thuis de forever fresh liggen. Maar vindt eigenlijk de geur te sterk, waardoor ik deze deo maar heel af en toe gebruik. Ik zou graag de so sensitive willen proberen.
Ik

Marit
Marit
4 jaren geleden

Dat klinkt als een oer goede deo! En dan ook nog in een leuk blikje! Ik zou graag proberen of het ook voor mij werkt. Anders stap ik oer snel over op deze deo! Ik ben dol op kokos, dus voor is de keuze niet lastig. So sensitive!

De laatste tijd heb ik wat sticks getest (toch wat beter voor het milieu en voor mij zelf) maar het leek net of ik met een lijm stift langs mijn oksels was gegaan.

Jara Tuinstra
Jara Tuinstra
4 jaren geleden

Toevallig kom ik op jou artikel terecht en ik zit eigenlijk een beetje in het zelfde schuitje. Gebruik nu een spuitbus, maar daar wil ik vanaf, omdat het eigenlijk helemaal niet zo goed is. Dus ik ben gaan kijken naar rol deo’s en van die deo stenen, maar ben nog niet een tegen gekomen waar ik echt lovend over ben. Veel helpen niet tegen nare luchtjes en weer anderen daar droogt de structuur niet van op. Ik ben nog steeds bezig met mijn zoektocht en zou graag deze deo testen, wie weet is dit een goede vervanger voor de spuitbus.… Lees verder »

Noortje
Noortje
4 jaren geleden

Leuk om jouw ervaring te lezen Leyla! Het heeft mij erg nieuwsgierig gemaakt. En ik ben stiekem ook best benieuwd of het bij mij ook zo goed gaat werken. Zou graag kennis willen maken met het merk we love the planet. Mijn voorkeur gaat uit naar so sensitive.

Noortje
Noortje
4 jaren geleden
Reply to  Noortje

.

christien
christien
4 jaren geleden

Wat een leuke actie. Ik ben nog steeds op zoek naar een nieuwe deo maar net als jou super kieskeurig. Wat een lastige keuze qua geuren. De original orange lijkt me wel interessant.

Laura
Laura
4 jaren geleden

Jaa wat goed dat ik dit vandaag nog voorbij zag komen op Facebook! Toevallig vanmorgen op een andere site een enthousiaste recensie over dit product gelezen, waardoor ik het dolgraag eens wilde proberen. Zo fijn dat er steeds meer duurzame alternatieven komen, zonder drijfgas of plastic <3 Original Orange klinkt wel als een geur voor mij!

Suzanne
Suzanne
4 jaren geleden

Al een tijdje op zoek naar een goede deo zonder plastic verpakking. Zou graag de forever fresh willen proberen.

Herma
Herma
4 jaren geleden

Ik zou dit graag willen uitproberen! Forever fresh klinkt heerlijk…

lotte
lotte
4 jaren geleden

I love the planet, recyclebare en biologische producten! Geen schadelijke stoffen en fijn voor je huid, dat wil toch iedereen..

Het so sensitive blikje mag wel deze kant op komen rollen. Nee, ik loop niet te dollen! Het lijkt me geweldig om deze deo te proberen, je oksels met frisse deo besmeren. Ze zouden dan vast erg blij zijn, geen jeuk, brandend gevoel of pijn. Kortom de deo is erg welkom hier, hopelijk beleef ik net als jou veel plezier.

Maaike Manheim
Maaike Manheim
4 jaren geleden

Ik zou het graag proberen, merk dat ik de laatste tijd met steeds meer wantrouwen naar mijn vertrouwde deo bussen kijk en me afvraag wat al die troep eigenlijk doet met mijn lichaam. Maar ben altijd bang dat natuurlijke producten niet voldoende werken. Dit testen zou perfect zijn, helemaal als het werkt haha, De geur is wel even een dingetje want de meeste spreken me helaas niet aan, maar ik ga voor Original Orange, ik hou van orange geuren dus dat moet goed komen 😀

26
0
Laat jij een reactie achter?x
()
x