Mama is ziek

Je kent dat wel, van de een op andere dag ben je ziek en dan word je ineens heel hard gemist..
Ik ben nog nooit zo ziek geweest!
Vanmorgen sloeg het uit het niets toe.Ik moest heel snel naar de wc omover te geven. Meestal als het zo ver komt dan blijft het ook bij die ene keer,maar vandaag was ik echt de klos.Het bleef steeds maar komen, tussendoor kroop ik lamlendig het bed weer in, in de hoop dat ik zou opknappen. Ik heb een over geef fobie, dus elke keer dat ik het weer voelde op komen probeerde ik het toch tegen te houden, maar natuurlijk werkt dat niet.
Een keer bleek het ook totaal niet slim om met je hand voor je mond naar de wc te rennen en het dan niet te halen.. Dan krijg je een giertank effect, zoals mijn man dat zo toepasselijk zei.. Vervolgens kon ik dus ook nog eens heel de wc ruimte schoon gaan maken.
Ondertussen moest mijn man thuis blijven van zijn werk, gelukkig was hij nog niet weg toen het begon. Arme Danny vond het niet leuk dat mama ziek is, sinds vandaag ook meteen geleerd om het woordje ziek te zeggen.
Papa moest nu alles doen. Danny op de pot, poep billen vegen, potje legen, brood smeren, aankleden, spelen en ondertussen was Danny papa flink aan het uitproberen, zo nu en dan hoorde ik wat gemopper uit de andere kamers komen. Tegen de middag stopte het overgeven, nadat ik ook al gal was kwijt geraakt ( ik wist niet dat ik knal geel is!) Maar natuurlijk bleef ik me ook slap voelen. Op de een of andere manier voel je, je ook wel wat bezwaard om steeds om dingen te vragen.. Kan je me drinken brengen? etc. Danny heeft samen met papa een hele lange dut gedaan en ik ben ondertussen op de bank gebleven.
Vervolgens hebben we samen naar teken films zitten kijken. Inmiddels heb ik niet meer overgegeven en heb ik vanaf de middag wel iets kunnen eten en drinken. Rijstwafel, banaan, halve tosti (de andere helft kreeg Danny te pakken) en wat drink bouillon en water.
Ik hoop dat dit het was en dat ik morgen weer normaal voor Danny kan zorgen (en mezelf).
Ik heb geen idee wat de oorzaak is geweest. Misschien het keel snoepje die ik vanacht had genomen, of een virus? Verder kan het niet iets anders zijn. Ik hoop dat Danny en mijn man het in iedergeval niet krijgen!
Dat was mijn dag vandaag, hoe was die van jou?~Leyla

*Ook geplaatst op Mamaplaats*
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Laat jij een reactie achter?x
()
x