Suiker 8 keer meer verslavend als Cocaïne !

 

Hier word ik echt verdrietig van!
De voedingsindustrie veroorzaakt bewust de zwaarlijvigheid van tegenwoordig.
Al vanaf baby aan zorgen ze ervoor dat mensen verslaafd aan suiker raken. Suiker is 8x meer verslavend dan cocaïne! Ze stoppen bewust extra suikers in baby voeding! Verschrikkelijk toch! Vooral America is hier slachtoffer van, maar grote kans dat wij ook die kant op gaan.
Verschikkelijk om de mensen te zien strijden voor hun gewicht en dat men dan zo tegen gewerkt word, verkeerde adviezen!
Eet maar minder vet.. Daar zit dan juist extra suiker in! En zo lukt het natuurlijk nooit.
Kinderen die er door gepest worden en ziek worden. Alles draait om geld! Zelfs de mensen die je zouden moeten helpen denk vaak alleen daar om. Het draait allemaal om calorieën, terwijl geen enkel voedingsproduct de zelfde soort calorieën heeft! Van natuurlijke producten is het veel minder heftig door de bijbehorende vezels dan dat je het zelfde in hoeveelheid bijvoorbeeld als frisdrank drinkt, dat laatste wordt meteen als vet omgezet terwijl het eerste gewoon helemaal verwerkt wordt in je lijf. Hoevaak wordt een onderzoek wel niet gefinancierd door die zelfde industrie, daar kan nooit een waar antwoord uit komen. Echt een aanrader om deze film te kijken! Oordeel zelf
~Leyla

*Ook geplaatst op Mamaplaats*
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Laat jij een reactie achter?x
()
x